Heaven Audio Showroom

videopopup
videoBtn
×
portfolio_single1

Τα προσιτά μοντέλα της Vincent Audio σε πλήρη διάθεση. Συχνότερα με ενσωμάτωση λυχνιών και ιδανικά όπως διαπιστώσαμε, σε συνδυασμό με τα πολυβραβευμένα ηχεία της Γαλλικής Triangle, καλύπτουν ευρύτατη γκάμα απαιτήσεων στα χρήματα. Μεγάλος ήχος – κομβικό σημείο στο προσιτό high fidelity. Ξέρουν να τραβάνε την προσοχή, ακούστε τα ως πακέτο με τα ηχεία Borea (EISA Awarded) της Triangle.

portfolio_single2

Η Duevel προσφέρει έναν σπάνιο τρισδιάστατο ηχητικό ορίζοντα. Και το καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία από το μικρότερό της δημιούργημα, εδώ. Ανοίγει με τον ιδιαίτερο τρόπο της μια ολογραφική, παλλόμενη ευρεία σκηνή που συναρπάζει. Έχοντας τους κατάλληλους ενισχυτές και την ορθή καθοδήγηση του εκθέτη, θα ζήσετε ακόμη και με το μικρό παντοκατευθυντικό ηχείο της, μοντέλο Planets Carbon Edition, κάτι σίγουρα πρωτόγνωρο.

portfolio_single3

All-in-one σειράς X της Cocktail Audio. Το πλέον πρόσφατο X14 πέρασε προ μηνών από τις δοκιμές μας. Streaming, Digital to Analog μετατροπή, CD-Ripping και αρχειοθέτηση, στιβαρή ενίσχυση, συμβατότητα με Tidal/Spotify και πολλές άλλες net υπηρεσίες, MQA αποκωδικοποίηση, ψηφιακές είσοδοι και έξοδοι, ψηφιοποίηση Analog to Digital για την μεταφορά δίσκων LP και λοιπών αναλογικών πηγών σε αρχεία hi-res… τα έχει όλα και ειλικρινά συμφέρει!

portfolio_single3

Επόμενες συνθέσεις με κέντρο ισχύος τα Cocktail Audio, Pro-Ject και Dynavox – δεμένος ήχος με καθαρό χαμηλό, σώμα και εκείνη την αύρα που δεν βρίσκεις εύκολα στο ύψος των χρημάτων. O ενισχυτής εδώ, solid-state μοντέλο VT-60 της Dynavox φέρνει τα πάνω-κάτω στα τριακόσια και κάτι ευρώ, ιδίως με πηγή πικάπ αντίστοιχης τιμολόγησης της Pro-Ject και ηχεία από την λίστα της Fyne, Dynavox ή Triangle. Ακριβώς έτσι όπως σας περιμένουν φέτος, στην Heaven Audio.

portfolio_single3

Απευθύνονται δεκαετίες τώρα, στο ώριμο και πολύ απαιτητικό κοινό των audiophiles. Κατασκευάζονται υπό τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια στην Γερμανία. Ο λόγος για τα ηχεία Audio Physic σειρών Classic & Reference, μόνιμη παρουσία στο χώρο του εκθέτη. Αν δεν έτυχε να αφεθείτε στον ήχο τους, με την πρώτη ευκαιρία προγραμματίστε επίσκεψη ακροάσεών τους. Μια ξεκάθαρη ευρεία σκηνή με έφεση στην πληροφόρηση σας περιμένει. Αμεσότητα και καθαρή ανάγνωση της κάθε νότας, σε κάθε σημείο της μουσικής σκηνής. Από τις κορυφές του high end audio εδώ και δεκαετίες. Ιδανικά ενισχυτικά ως ταίρι από την Symphonic Line, Pathos και KR-Audio.

portfolio_single3

Την Symphonic Line τιμά κατ’ αρχήν ως οικιακή του πρώτη επιλογή, ο ιδιοκτήτης της Heaven Audio. Αυτό λέει πάρα πολλά. Ως αναπόσπαστο κομμάτι προσέγγισης του τελικού ήχου που προτιμά, μα και πολλών ακόμη μουσικόφιλων, καταμετρούν θετικά στοιχεία όπως την άριστη έκταση, την άψογη οδήγηση ακόμη και δύσκολων ηχείων και φέρουν έναν αισθησιακό ήχο με πλουσιότατη παλέτα ηχοχρωμάτων. Η Orpheus Audio την πίστεψε εδώ και δεκαετίες - επαληθεύτηκε με επιτυχία έπειτα από την πάροδο των πρώτων χρόνων. Στον εκθεσιακό θα βρείτε πολλά μοντέλα της high end Γερμανικής εταιρίας.

portfolio_single3

Ο βραχίονας ΤΤ3 (tangential tracking tonearm) της Clearaudio – ένα υπόδειγμα Γερμανικής υπερκατασκευής σε λογικό κόστος. Το μικρότερο μοντέλο της σειράς των παράλληλων βραχιόνων ενσαρκώνει τη φιλοσοφία του κατασκευαστή και συνδράμει στην βελτιστοποίηση της αναπαραγωγής ανάγνωσης των δίσκων. Πέντε χρόνια εγγύησης υπογράφουν την επιλογή σας. Οι λεπτομέρειες και το σκηνικό μεγαλείο που μπορεί να αποδώσει με τις μεσαίες και φυσικά ανώτερες κεφαλές του οίκου, βοηθούν στο να δημιουργηθεί μια εξαιρετική ψευδαίσθηση των μουσικών και του χώρου, με ασύλληπτα καλό εστιασμό οργάνων και παρουσία στον χώρο.

portfolio_single3

Διακεκριμένα με EISA τα δημιουργήματα της Primare. Κάθε χρόνο και μια νέα βράβευση, έτσι και φέτος. Λίγο πολύ το περιμέναμε, το 2020-2021 η Primare κατέκτησε άλλη μια κορυφή, το πρώτο βραβείο phono-stage μοντέλου R15 (προενισχυτή κεφαλών πικάπ mm/mc). Εδώ συναντάμε τα i15 Prisma μεταξύ άλλων, όπως και ακούσαμε στο πλαίσιο δοκιμών, τα πρόσφατα streamers και cd-players της Σουηδικής εταιρίας.

portfolio_single3

Η πρόσφατη έκδοση του ολοκληρωμένου ενισχυτή S9 πλαισιωμένου με καλωδιώσεις της Nordost και πηγές της κορυφαίας dCS αποκαλύπτουν την ανώτερη ομορφιά και δραματικότητα των ακουσμάτων. Ευρύνοντας το σκηνικό πεδίο και αποδίδοντας όλο το φάσμα με μέγεθος και ανώτερη καθαρότητα, χαρακτηρίζεται από εμάς ως μοναδικής esoteric αισθητικής Ιταλός σε καθαρή τάξη Α. Αξίζει να τον προσέξετε. Οι λυχνίες εξόδου που χρησιμοποιεί, τέσσερις τύπου SV572, παράγονται και επιλέγονται αποκλειστικά από την Unison.

portfolio_single3

Elac: κάνει πιο αισθητή την παρουσία της με ποικίλα μοντέλα σε όλο το φάσμα τιμολόγησης -κυρίως- ηχείων καταλόγου 2020-2021. Ζεύγος με τα Primare & Symphonic Line, Clearaudio στα πικάπ ή και Pro-Ject, αυτά για την αρχή. Φέρτε τα ποιο κοντά στο δικό σας ‘ιδανικό’. Το Showroom στην διάθεσή σας, οι συνδυασμοί ατελείωτοι.

portfolio_single1

Στον εκθεσιακό χώρο συναντήσαμε και τα πολύ επιτυχημένα ηχεία της Fyne Audio. Αποδίδουν πενταδιάφανα, ευγενέστατα και με δυναμική άνεση τα ηχογραφήματα. Η Fyne έχοντας χαράξει τον δικό της δρόμο στα πολύ ποιοτικά μεσαίας και προσιτής κατηγορίας τιμής δαπέδου και βάσης, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την λίστα των κορυφαίων προτάσεων της Heaven. Ακούστε τα με ενισχυτές της Primare ή της Ιταλικής (και υβριδικής) Pathos Acoustics. Με τις καλωδιώσεις από την Nordost τα Fyne ανέδειξαν χαρακτηριστικά που καθορίζουν την επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ καθαρότητας και ακρίβειας ενός μόνιτορ και της μεγάλης εικόνας ενός χορταστικού πολύδρομου.

portfolio_single2

Στα πολύ οικονομικά και ψαγμένα σύνολα προ-τελικών όπως φυσικά και ολοκληρωμένων (με ή χωρίς λυχνίες) η Γερμανική Dynavox έχει να δώσει τα μάλα. Ευρύτατη επίσης γκάμα και απίθανες τιμές σε ποιότητα-σοκ στα χρήματα: αξεσουάρ για πικάπ, στήριξη ηχείων και μηχανημάτων, τερματισμό καλωδίων και τα δραστικά της φίλτρα ρεύματος. Στην άνω φωτογραφία και σε διάθεση ακροάσεων με τα Triangle ηχεία, ο υβριδικός ολοκληρωμένος με bluetooth, έξοδο για υπογούφερ & ακουστικά & usb θύρα ενισχυτής VR-400 – ευγενικός και πλούσιος σε σώματα στην τιμή των περίπου διακοσίων πενήντα ευρώ!

portfolio_single3

Ο ηχόκοσμος της Pro-Ject, μιας εταιρίας σταθμό στα πικάπ & βραχίονες που επενδύει εδώ και αρκετά χρόνια και σε mini ή mid-sized boxes ενισχυτών, ψηφιακών πηγών και προενισχυτών. Αν διαθέτετε ένα πολύ καλό προσιτό ηχείο, θα πρέπει οπωσδήποτε να το βάλετε στον κατάλογό σας, προς ακρόαση. Πλούσιος, λεπτομερής και αναλυτικός ήχος σε βαθμό που δεν περιμένετε στην τιμή αυτή.

portfolio_single3

Ένας παράδεισος ακουστικών και ενισχυτών ακουστικών σας περιμένει. Μοντέλα για όλες τις τσέπες και απαιτήσεις από τις world-class Audeze, Audio Technica, STAX, Ergo Audio, Meze Audio, Final Audio, Ortofon κα.

portfolio_single3

To AIO της Triangle που πλέον κυκλοφορεί και σε Limited Edition, είναι μιας Γαλλικής αισθητικής ήχου portable audio διασύνδεσης wifi & bluetooth όπως και δυνατότητας hi-res streaming. Διαθέτει την δική του Android εφαρμογή και internet radio interface (TRIANGLE AIO app) ενώ θα σας ενθουσιάσει όπως αποδίδει σε σύνδεση με τις υπηρεσίες Tidal & Spotify. Οι δυνατότητές του και η ευχρηστία επικοινωνίας με τις υπόλοιπες AIO wireless συσκευές, ατελείωτες. Σε πολλές διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις.

portfolio_single3

Τελειότητα από την Clearaudio. Προς σοβαρές ακροάσεις επάνω στο πλατό Innovation Basic με τον βραχίονα παράλληλης μετατόπισης TT3, απολύτως μηχανικά ελεγχόμενος και χωρίς απαίτηση ηλεκτρικής υποβοήθησης. Ως σύμπραξη με κεφαλές κινητού πηνίου της Clearaudio αλλά και πολλών άλλων διαθέσιμων προτάσεων, εγγυάται ένα άψογο μουσικό σήμα. Το ειδικά επεξεργασμένο γυαλί του βραχίονα και τα εξαιρετικά λεία ρουλεμάν παρέχουν ελεύθερη κίνηση τριβής της κεφαλής και ελάχιστο συντονισμό.

portfolio_single3

Πλήθος προτάσεων και της πασίγνωστης Pro-Ject σε μόνιμη επίδειξη. Τα πρωτεία στην Heaven Audio κατέχει το RPM 10 (Carbon) πλατό με Carbon βραχίονα το όποιο εδρεύει επάνω στην εκπληκτική βάση, επίσης Carbon, μοντέλο Ground It (Carbon edition). Η Pro-Ject ‘χειραψία’ αυτή θα σας οδηγήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα αναλογικής απόλαυσης.

portfolio_single3

Unison S9 στην μεσαία – υψηλή θέση προτάσεων paralleled single ended λαμπάτων ενισχυτών των Ιταλών δημιουργών του, ένας ζηλευτός ολοκληρωμένος σε καθαρή τάξη Α που προσφέρει απλόχερα συγκίνηση. Κατέχει το να στήνει μια ολογραφική παρουσία των μουσικών στον χώρο, οδηγώντας χωρίς κόπωση τα περισσότερα μεσαίας ευαισθησίας (και απαραιτήτως αξιόλογα) ηχεία. Τιμά δεόντως την ηχοχρωματική πιστότητα. Συγκλονίζει στις καλοηχογραφημένες φωνές, συναρπαστικός σε jazz και κλασσική . Τριάντα watts ισχύος περιμένουν ένα ηχείο-ταίρι για να σας οδηγήσουν από τον εκθεσιακό της Heaven Audio στο σαλόνι σας, χωρίς αναστολές.

portfolio_single3

Στον φετινό εκθεσιακό χώρο θα εκτιμήσετε πολλές προτάσεις και απόψεις στο κομμάτι των phono προενισχυτών κεφαλής πικάπ. Μια από τις αγαπημένες μας, το λαμπάτο Phono One της Unison. Και αυτό δημιούργημα Ιταλικού ταπεραμέντου, από την ίδια στόφα ήχου. Τόσο το πλέον προσιτό SH όσο και το Phono One της φωτογραφίας, εκφράζει τις κεφαλές σας μέσω 5 x ECC83 (12AX7) λυχνιών. Η Unison στα κλασσικά της.

Kon/nou Paleologou 6,
Ilion 131 21