Golden Acoustics Showroom A

videopopup
videoBtn
×
portfolio_single1

Μπορεί η κατηγορία τιμής των προιόντων της Schiit Audio να είναι εντελώς διαφορετική από αυτή της Conrad Johnson, ωστόσο είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, όταν δηλώνουμε ότι όποιος δεν μπορεί να αγγίξει τις τιμές της Conrad Johnson, οφείλει χωρίς δεύτερη σκέψη να στραφεί στις υλοποιήσεις της Schiit Audio.

portfolio_single2

Όταν το τέλειο γίνεται απόλυτο. Το Kuzma XL DC μεταμρφώνεται σε Kuzma XL Air, αποκτώντας και air bearing, οπότε σε συνεργασία με τον βραχίονα παράλληλης μετατόπισης Air-Line, που επίσης κινείται με αέρα, έχουμε να κάνουμε με ένα ανυπέρβλητο σύστημα αναλογικής αναπαραγωγής όπου οι τριβές έχουν εκμηδενιστεί απόλυτα. Το όλο συστήμα εδράζεται στην θρυλική πλέον Kuzma Zerovibe, μια βάση κατασκευασμένη στην Ελβετία, για την απόλυτη απομόνωση από κραδασμους ηλεκτρονικών μικροσκοπίων, την οποία ο Frank Kuzma μετέτρεψε καταλλήλως για χρήση σε συσκευές Audio. Ανιχνεύει και εμηδενίζει του κραδασμούς, είτε αυτοί έρχονται από το δάπεδο, από τον αέρα, από το ράκ, από τον κάτω όροφο, και το αποτέλεσμα είναι απλά το εξής: Εάν ακούσεις το σύστημα μια φορά με την Zerovibe ενεργοποιημένη, δεν θα το ακούσεις ποτέ ξανά με την Zerovibe σβηστή!

portfolio_single3

Ο ART300 αποτελεί τον κορυφαίο ενισχυτή της Conrad Johnson και έναν από τους καλύτερους, πιο μουσικούς και ουδέτερους μονοφωνικούς λαμπάτους ενισχυτές σε παραγωγή.

portfolio_single3

Το κορυφαίο phono stage της Conrad Johnson, TEA1S3, αποτελεί συγχρόνως και το καλύτερο, πιο ουδέτερο, και μουσικά αληθές phono stage που έχουμε ακούσει έως σήμερα, και πιστέψτε μας έχουμε ακούσει σχεδόν όλα τα κορυφαία phono stage της αγοράς.

portfolio_single3

Η Schiit Audio USA χτίζει πάνω στο ανώτατο value-for-money, κοινώς στην τιμιότητα απόδοσης ήχου σε σχέση με την τιμή διάθεσης. Αυτά τα πράγματα φαίνονται από την αρχή και μια επίσκεψη στους χώρους ακρόασης της Golden Acoustics θα επαληθεύσει όσα γράφονται στο διαδίκτυο και στα περιοδικά. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα εκατό και κάτι ευρώ.

portfolio_single3

Το βάρος που έχει δώσει η Golden Acoustics και η ομάδα των ακουστικολόγων της (με πρώτο και καλύτερο τον κ. Θαλή Μενεξελή) πέραν του αξιόλογου. Με στόχευση και ειδίκευση στην ακουστική, η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου στον ευρύτερο χώρο του high end audio δημιουργώντας σωστούς χώρους υποδοχής και απόλαυσης των σχετικών μηχανημάτων.

portfolio_single3

Πλέον η διάχυση με τους διαχύτες Douro W 2.0 και Douro W 3.0, έχει επεκταθεί σε κάθε γυμνή επιφάνεια, μεταμορφώνοντας τον εκπληκτικό αυτό οικιακό χώρο σε μια ιδιωτική αίθουσα συναυλιών.

portfolio_single3

Οι κορυφαίοι Class-A ενισχυτές Aegir της Schiit Audio, έχουν ισχύ 20WRMS/8Ω και 40WRMNS/4Ω, μπορούν όμως να οδηγήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά ηχεία, ενώ για υψηλότερες στάθμες και απαιτήσεις, μπορούν να γεφυρωθούν και να χρησιμοποιήσουμε δύο, με ισχύ 80SRMS/8Ω πάντα σε τάξη Α.

portfolio_single3

Το Kuzma Reference 2 με την κορυφαία Kuzma Car 50, εδραζόμενο στην ειδική αντικραδασμική βάση Kuzma Platis.

portfolio_single3

Κανένας σοβαρός συλλέκτης βινυλίων δεν μπορεί να προστατέψει την συλλλογή του από το φθορά, χωρίς ένα καλό πλυντήριο δίσκων, όπως το εικονιζόμενο Nessie Vinylmaster, ενώ στο κάτω ράφι του ρακ δεσπόζει το Tandberg TCD-3014, το καλύτερο κασετόφωνο που κατασκευάστηκε ποτέ και μια εξαιρετική αναλογική πηγή ακόμα και σήμερα.

portfolio_single1

Ο Αμερικάνικος θρύλος της μουσικότητας, Conrad-Johnson ART τελικός (μονομπλόκ) με λυχνίες ΚΤ120. Οδήγηση, απαράμιλλος ρεαλισμός και κλάση. Η υπογραφή του κατασκευαστή ταυτόσημη με την υπέρτατη απόλαυση τα τελευταία σαράντα χρόνια.

portfolio_single2

Ένα από τα κορυφαία πικάπ της Kuzma, το περίφημο Reference 2, όπου οι κραδασμοί αποσβένονται με δύο τρόπους, μέσω υψηλής μάζας και μέσω ειδικής ανάρτησης με σιλικόνη.

portfolio_single3

Η απόλυτη αναλογική αναπαραγωγή: Kuzma XL Air, Kuzma Air Line και βέβαια η «από άλλο πλανήτη» Kuzma Car 60, μια από τις ελάχιστες κεφαλές παγκοσμίως με cantilever από διαμάντι.

portfolio_single3

Τα φίλτρα ρεύματος σειράς Denali της κορυφαίας Shunyata Research διαθέτει και επιδεικνύει κατ’ αποκλειστικότητα η εταιρία Golden Acoustics. Κατά πολλούς, ότι ανώτερο στην κατηγορία του αφορά την παροχή ρεύματος συσκευών ήχου και εικόνας, με την διαπίστωση της κλάσης τους από τα πρώτα λεπτά συμβολής τους.

portfolio_single3

Κανένας σοβαρός συλλέκτης βινυλίων δεν μπορεί να προστατέψει την συλλλογή του από το φθορά, χωρίς ένα καλό πλυντήριο δίσκων, όπως το εικονιζόμενο Nessie Vinylmaster, ενώ στο κάτω ράφι του ρακ δεσπόζει το Tandberg TCD-3014, το καλύτερο κασετόφωνο που κατασκευάστηκε ποτέ και μια εξαιρετική αναλογική πηγή ακόμα και σήμερα.

portfolio_single3

Το hiendnews έλαβε προ ετών και δημοσιεύει στο αρχείο του, συνέντευξη του κ. Μενεξελή όπου αξίζει να διαβάσετε πριν στήσετε τον δικό σας μουσικό οικιακό παράδεισο.

portfolio_single3

Μάλιστα η διάχυση όπως βλέπετε δεν σταματά πουθενά, ούτε καν στο δάπεδο του ανυπέρβλητου αυτού χώρου ακρόασης.

portfolio_single3

Acoustique Quality προτάσεις ηχείων. Μας εξέπληξαν με τις επιδόσεις τους. Το πρώτο ραντεβού μαζί τους, είτε αφορά την εισαγωγική είτε μεσαία κατηγορία τιμής μοντέλων, θα σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα. Η Golden Acoustics επιλέγει με απόλυτα κριτήρια νέες εταιρίες προς αντιπροσώπευση και έτσι η AQ τιμάται δεόντως στους χώρους της.

portfolio_single3

Το πλήρες σετ των φίλτρων ρεύματος της Shunyata, αναλαμβάνουν να απογειώσουν στη στρατόσφαιρα την απόδοση των συσκευών μας. Η εταιρεία τα ονομάζει Power Distributors, καθώς δεν χρησιμοποιούν ενεργά υλικά στην πορεία του σήματος, ενώ το αποτέλεσμα όχι μόνον ακούγεται, αλλά και μπορεί να μετρηθεί με τα κατάλληλα όργανα. Η διαφορά στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα είναι τεράστια, καθώς ο θόρυβος, ο κόκκος, η θολούρα στην οποία μας έχουν συνηθίσει τα αφιλτράριστα συστήματα, ή τα συμβατικά φίλτρα, εξαφανίζεται παντελώς, ενώ η δυναμική περιοχή, η στερεοφωνική εικόνα και οι χροιές των οργάνων βελτιώνονται δραματικά, κάτι που πάντα αποτελούσε την αχίλλειο πτέρνα των ενεργών φίλτρων ρεύματος. Αντίστοιχη βελτίωση επιφέρουν τα καλώδια (ρεύματος και σήματος) της Shunyata, καθώς με την επιστημονική προσέγγιση τους, τελειοποιούν την μεταφορά του σήματος, επιφέροντας και αυτά δραματική βελτίωση το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Εξού και οι 18 τεχνολογικές πατέντες που η εταιρεία έχει ήδη κατοχυρώσει. Τα αντικραδασμικά συστήματα της κορεάτικης Hi-Fi Stay, (φαίνονται στην στήριξη του ρακ), είναι επιστημονικά μελετημένα και αποτελεσματικά, ώστε ακόμα και κομπρεσσέρ να συνδέσουμε στην βάση του επίπλου ή σε ένα ράφι, οι κραδασμοί που μεταφέρονται στο αμέσως επόμενο ράφι είναι μηδενικοί, τόσο στην αφή όσο και στις μετρήσεις

portfolio_single3

Kuzma Car 60. Με κόστος που ξεπερνά τις 10.000 ευρώ η Kuzma δίνει όλο της το είναι σε μια κεφαλή με αδαμάντινο cantilever και 4Ν ασημένιο πηνίο. Φυσικά, βρίσκεται τοποθετημένη στο κορυφαίο πικάπ της Golden Acoustics και ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο τα μουσικά αυλάκια των αγαπημένων ηχογραφήσεων.

Panepistimiou 39,
Athina 105 64