Exclusive Audio Showroom

videopopup
videoBtn
×
portfolio_single1

Exclusive Audio. Απόσταγμα εμπειρίας με εταιρείες-σταθμό στον χώρο του κορυφαίου ήχου: EAR Yoshino, European Audio Team, Metronome, Goldmund, Van den Hul, ProAc, Esprit Audio, Ideon Audio, Zellaton, Musical Fidelity, Nagaoka, Oyaide, Fuuga, WBT, Wilson Benesch κ.α. αποτελούν μέρος του ακουστικού στόλου της αντιπροσωπείας που γιορτάζει φέτος τα σαράντα της χρόνια παρουσίας στον χώρο του high-fidelity & high-end.

portfolio_single1

Τροφοδοτικό με χωρητικότητα 1Farad για το transport Calista Reference SE της Metronome. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η πλήρης απουσία κραδασμών από τον ευαίσθητο μηχανισμό και τα ηλεκτρονικά με τα ρολόγια.

portfolio_single2

Κορυφαίο σε ποιότητα (και κόστος) CD Transport της Metronome Kalista Reference SE. Η ειδική βάση απομόνωσης με μπίλιες υψηλής σκληρότητας και συνδυασμό συνθετικών υλικών (πλεξιγκλάς, Delrin) του χαρίζει απαράμιλλη ποιότητα ήχου.

portfolio_single3

Το ηχείο της ProAc K6 προκαλεί τις αισθήσεις και επικοινωνεί μια πάντοτε μια ανοικτή πρόσκληση της Exclusive Audio για ακροάσεις. Μοντέρνες μονάδες σε μια σχεδίαση τριών δρόμων με τουίτερ ταινίας δίνουν ήχο φυσικό, δυναμικό, λεπτομερή και σωματώδη. Η τωρινή σειρά Repsonse και ‘K’ θριαμβεύει παγκοσμίως.

portfolio_single3

Ideon Audio Absolute DAC & Mastertime. Για το σωστό χρονισμό των σημάτων μέσω USB είναι απαραίτητη η χρήση του Mastertime όπου εδρεύει πάνω από το μεγάλο ψηφιακό. Μια φορά να το ακούσεις ως πακέτο πηγής και κόλλησες!

portfolio_single3

CD player Metronome LePlayer 2S, η νέα πρόταση της Metronome στα ολοκληρωμένα CD-players που διαθέτει και είσοδο S/PDIF και USB ώστε να εξυπηρετήσει με το ενσωματωμένο DAC της όποια ακόμη ψηφιακή πηγή ως transport χρησιμοποιούμε ήδη στο σύστημά μας.

portfolio_single3

Το Phono-stage της Musical Fidelity M3x Vinyl, δηλαδή η νέα πρόταση της Musical Fidelity στους ξεχωριστούς προενισχυτές κεφαλής πικάπ, προσφέρει στο χρήστη κάθε είδους ρύθμιση (χωρητικότητας και αντίστασης φορτίου) για την πλήρη εκμετάλλευση όλων των κεφαλών της αγοράς (MM και MC). Το επόμενο μοντέλο από το άριστο MX-VYNL της πρόσφατης δοκιμής μας, μας κέρδισε μονομιάς. Κοστίζει περίπου χίλια διακόσια ευρώ.

portfolio_single3

E.A.T. Forte S πλατό με βραχίονα C-Note 12 ιντσών και κεφαλή MC10 Special από τον «ειδικό» του είδους Α.J. vdHul (VDH). Πικάπ αναφοράς από όλες τις απόψεις. Ανάλυση για βραβείο, σώματα, ταχύτητες και σαφέστατη απόδοση του ή των χώρων ηχογράφησης κάθε παραγωγής.

portfolio_single3

Κοντινά πλάνα από το ΕΑΤ Forte S/ EAT C-Note 12’’/vdHul MC10 Special .

portfolio_single3

Αναμφίβολα η Exclusive Audio γνωρίζει το θέμα ‘πικάπ’. Ένα ιδανικό σετάρισμα που θα αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο και επίπεδο της αναλογικής πηγής σας, σας περιμένει από την τεχνική υποστήριξη. Όπως άλλωστε και πλήθος συμβουλών μα και –φυσικά- κορυφαίων κεφαλών κινητού πηνίου και μαγνήτη.

portfolio_single3

Η Exclusive Audio εκπροσωπεί την Finite Elemente Racks και audiophile βάσεις (feets) στήριξης για κάθε audiophile ανάγκη και εφαρμογή. Οι διαφορές στον ήχο σε άμεση σύγκριση με και χωρίς αυτά, στα όρια της παραψυχολογίας. Αντιληπτές από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

portfolio_single3

Ηχείο παντός μουσικού είδους από την ProAc. Για όλους τους χώρους και την αισθητική ήχου μέσα σε αυτούς. Τα περισσότερα συμβατά με λαμπάτους και τρανζιστοράτους των δεκαπέντε και πλέον watts ισχύος. Από τα ελάχιστα καθαρόαιμα audiophile Βρετανικά ηχεία στον κόσμο με εξαιρετικό soundstage και λεπτομέρεια.

portfolio_single3

Nu-Vista 600, το τελευταίο κομμάτι στην αγορά πριν πάει σε ένα πολύ ευτυχισμένο πελάτη. Η κορυφή της Musical Fidelity στο 2021 – ένας ογκόλιθος μουσικότητας και άρτιας οδήγησης.

portfolio_single3

Η γαλλική εταιρία καλωδίων Esprit είναι το νέο απόκτημα της Exclusive Audio, με προΪόντα που βάζουν κυριολεκτικά τη «διασκέδαση» ξανά στη ζωή μας! Ίσως τα πιο «χαρούμενα» καλώδια που έχουμε συνατήσει. Σε κάθε σειρά το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται από ευγένια, πλουσιότατο σώμα και υψηλά επίπεδα πληροφόρησης.

portfolio_single3

Φόρος τιμής στα δημιουργήματα της μεγάλης EAR Yoshino εντός του φετεινού Showroom.

portfolio_single1

Προενισχυτής ΕΑR 912. Λυχνίες PCC88, έξι (!) μετασχηματιστές σήματος (για την αποφυγή πυκνωτών απομόνωσης μεταξύ των σταδίων) και φουλ balanced κατασκευή ανωτέρου επιπέδου ήχου και αξιοπιστίας. Με ενσωματωμένο phono κορυφαίας ποιότητας.

portfolio_single2

Το CD Transport της Metronome Kalista Reference SE σε δράση. Κατά πολλούς το highest-end του πλανήτη με όψη και ηχητικό ρεαλισμό που προκαλεί δέος.

portfolio_single3

Ideon Audio Absolute DAC. Το κορυφαίο DAC της ελληνικής εταιρίας που έχει αποσπάσει εκπληκτικές κριτικές από τον παγκόσμιο τύπο ως μια από τις κορυφαίες ψηφιακές πηγές της αγοράς. Μας κάνει περήφανους!

portfolio_single3

Ολοκληρωμένος ενισχυτής Musical Fidelity M8xi (2x550Wrms/8Ω, 2x870/4Ω). Η συσκευή που κέρδισε δίκαια τον τίτλο του ενισχυτή της χρονιάς των βραβείων EISA για το 2020-21. Εξασφαλίζει την πλήρη οδήγηση κάθε είδους ηχείου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σημερινή αιχμή στον ήχο της Musical Fidelity που πρέπει να γνωρίσετε.

portfolio_single3

Όσα γράφονται για το LE DAC και το LE PLAYER της Metronome δεν θυμόμαστε να έχουν γραφτεί την τελευταία δεκαετία για άλλα ψηφιακά. Σπάνιας αισθητικής και φυσικότητας ήχος, που κέρδισε πέντε στις πέντε νότες βαθμολογίας στο e-magazine Enjoy The Music.com. Μαγεία.

portfolio_single3

Μια αναμενόμενη έκπληξη της Exclusive Audio, ένα προ-σχέδιο του κ. Ιωνά Σακκή, συνιδρυτή της αντιπροσωπείας! Πιστεύουμε από τις πρώτες νότες του, πως θα κάνει καριέρα και στο εξωτερικό. Ο λαμπάτος αυτός ενισχυτής push-pull αποτελεί απόσταγμα εμπειρίας δεκαετιών και προετοιμάζεται για τους εκλεκτούς φίλους των ολοκληρωμένων με λυχνίες ΚΤ120 ή λοιπές τύπου KT/6550. Η πολυετής ενασχόληση μα και η λατρεία για τον πλούσιο, οργανικό και ανώτερης φυσικότητας ήχο επαληθεύεται σε σύντομο διάστημα σε αυτό το στάδιο ακροάσεων του σχεδίου που θα περάσει σε διάθεση σύντομα. Η τιμή του θα είναι ιδιαίτερα φιλική για τον ήχο όπου προσφέρει.

portfolio_single3

Ένα σύστημα αναφοράς για κάθε είδους μουσική. Musical Fidelity ενισχυτές, European Audio Team (E.A.T.) στα αναλογικά, vdHul καλωδιώσεις, ProAc K-Series ηχεία, Metronome κορυφαία ψηφιακά. Τα πάντα επάνω στα μοναδικά racks της Finite Elemente, όπως και στις νεοεισαχθείσες αντικραδασμικές-βάσεις (feets) μηχανημάτων, πολύ προσιτές σε κόστος ανα τριάδα αναλογικά των επιδόσεων.

portfolio_single3

European Audio Team προτάσεις. Αξία αναγνωρισμένη.

portfolio_single3

Ο Carbon βραχίονας της EAT μοντέλο C-Note 12’’ ιδανικά με μια κεφαλή του Van Den Hul μας πήγε στα ουράνια. Ανάλυση, υφή, ηχοχρωματική πιστότητα και ευγένεια.

portfolio_single3

To Le Player μαζί με το Le Dac αποτελούν τον επίγειο ψηφιακό παράδεισο της Γαλλικής MetronomeAudio. Ιδίως ο D/Aκονβέρτορας Le Dac έκλεψε τις καρδιές πολλών reviewer ανά τον πλανήτη, με αποκορύφωμα την στέψη του «πέντε στις πέντε» νότες του enjoythemusic.com web-magazine, σε όλους τους ηχητικούς τομείς. Ποτέ ξανά η κορυφαία σε ήχο Metronome δεν ήταν τόσο πρόθυμη να τραβήξει στα άκρα τις επιδόσεις στην μεσαία τιμολόγηση.

portfolio_single3

Άλλο ένα κορυφαίο CD player από τη Metronome, με μηχανισμό top-loading compact disc αναφοράς από τη Philips.

portfolio_single3

Εuropean Audio Team προενισχυτής κεφαλής με λυχνίες και επίσης τα πλέον προσιτά πλατό του κατασκευαστή. Φιλοξενούνται πρόσφατες δοκιμές στο hiendnews e-magazine.

portfolio_single3

Το E.A.T. B-Sharp φορώντας εργοστασιακά μια Ortofon 2M Blue. Το εν λόγω μοντέλο μπορεί να σταθεί με αξιώσεις δίπλα σε αρκετά και ανώτερα σε κόστος σχέδια, ‘επίδοση’ που γίνεται σεβαστή από όλους μας. Ουδέτερο, πολύ καθαρό σε όλα τα σημεία σκηνής, λεπτομερές και ισορροπημένο – περάσαμε μαζί του ατελείωτες ώρες ‘αγνής’ μουσικότητας κατά την πρόσφατη δοκιμή μας. Επενδύστε χωρίς αναστολές και κερδίστε.

portfolio_single3

Ο Βρετανικός διαχρονικός ήχος-σχολή της ProAc στην σημερινή του διάθεση. Όποιος τον γνωρίσει δύσκολα τον αποχωρίζεται. Προτάσεις δίδρομων και πολύδρομων ηχείων που ζητούν αξιόλογα ενισχυτικά και πηγές για να σας προσφέρουν απλόχερα καθημερινή ευτυχία. Εκπληκτικά και αισθησιακά τόσο με λυχνίες όσο και επιλεγμένα solid-state ενισχυτικά.

Ioannou Apostolopoulou 59B,
Chalandri 152 31