Diapason Hi-Fi Showroom

videopopup
videoBtn
×
portfolio_single1

H Diapason Studio Hi-Fi λογικό είναι να καυχιέται για τον πληρέστατο και πανέμορφο χώρο της. Ένα κατάστημα-κόσμημα για τον χώρο του high fidelity & high-end audio.

portfolio_single2

Ηχητική φινέτσα των Ιταλικών Pathos Acoustics σε πλήρη έκταση. Τα ενισχυτικά μονομπλόκ υβριδικά τελικών Adrenalin και ο λαμπάτος προενισχυτής Synapse διδάσκουν μουσική καλλιέργεια. Ένα σύστημα υποδοχής, τόσο σαγηνευτικό όσο ελάχιστα παγκοσμίως. Για πηγές επιλέγονται και εδώ ψηφιακές της Pathos όπως επίσης πλατό-κεφαλές-βραχίονες των Pro-Ject & Clearaudio.

portfolio_single3

Ατελείωτα βραβεία για την περσινή σειρά Borea της Triangle. Η Γαλλική νέα και πολύ προσιτή σειρά ηχείων δαπέδου και βάσεων κέρδισε με την αξία της την πρώτη θέση των EISA 2020-2021. Διαπιστώστε την ευγένειά τους, την μεστή-γεμάτη μεσαία τους και το χορταστικό χαμηλό - μα ιδίως το αριστοτεχνικό δέσιμο των μονάδων τους.

portfolio_single3

Clearaudio αναλογικές πηγές από την Γερμανία. Στο showroom θαυμάσαμε μια πανδεσία από πλατό - κεφαλές και φυσικά προτάσεις βραχίονα. Εξτρεμιστική βελτίωση ως προς το ζητούμενο τιμής τα καινούργια τοφοδοτικά μπαταρίας του κατασκευαστή. Θα μας μείνει στην μνήμη η ηχηρή αναβάθμιση ως αποτέλεσμα των Smart Power 12V & 24V battery προ διετίας, στην εκδήλωση της Orpheus Audio στο ξενοδοχείο President.

portfolio_single3

Όλα τα solid-state της Ιταλικής Unison Research από την σειρά Unico σας υποδέχονται και φέτος στην Diapason. Προγραμματίστε τις ακροάσεις σας μαζί με ηχεία της Audio Physic & Duevel ως εναλλακτική, συνδυασμοί που προσωπικά προτιμάμε με κορυφαίο αποτέλεσμα σε κάθε κατηγορία διαβάθμισης. Unico 90 & Unico Due, ότι πιο πρόσφατο... στα χέρια της Diapason HiFi !

portfolio_single3

Εκθεσιακός χώρος σημείων διάθεσης της Orpheus Audio χωρίς την Burmester δεν υφίσταται. Από την Γερμανία με πολύ μεράκι, η γνώριμη απάντηση στους απανταχού μουσικόφιλους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς άριστη οδήγηση και ταυτόχρονα world-class διαύγεια σε όλο το συχνοτικό.

portfolio_single3

Αποκλειστικά στην Diapason HiFi όλος ο portable, wireless παράδεισος των προσιτών Steljes Audio από την Βρετανία. Παρέα με τα δίδρομα NS3 wireless ηχεία της και το φορητό (DAB,FM & Streaming Digital Radio) all-in-one, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η σχέση τιμής-απόδοσης είναι άπιαστη. Ίσως η πιο εμφανής διαφορά της Steljes σε σχέση με τον κοντινό ανταγωνισμό είναι η εξαιρετικά διάφανη μεσαία περιοχή και το χαμηλό που πληροφορεί ξεκάθαρα & ρυθμικά. Σύντομα και αυτά σε αναλυτική παρουσίαση, το αξίζουν.

portfolio_single3

Το όνομα της Primare έχει συνδυαστεί με τα χρυσά βραβεία EISA. Τόσο την προηγούμενη τριετία στους ενισχυτές όσο και φέτος με τον προενισχυτή κεφαλών πικάπ, ο κατασκευαστής έχει να το καυχιέται! Σε μόνιμη επίδειξη.

portfolio_single3

Η Γερμανική Dual δεν χρειάζεται σύσταση στο πλαίσιο των πικάπ. Αν ψάχνετε την επόμενή σας αναλογική πηγή στοχεύοντας τον μεγάλο και καθαρό ήχο, ανοίξατε την σωστή πόρτα. Ανάμεσα σε δεκάδες άλλες επιλογές και επίπεδα τιμής, ξεχωρίζουν και προτείνονται εγκάρδια. Αξιοπιστία και γλυκυδερές χροιές με τις περισσότερες γνωστές-οικονομικές κεφαλές κινητού μαγνήτη της αγοράς.

portfolio_single3

portfolio_single3

Polk Audio, System Audio, Acapella Arts, Dali, Audio Physic, Triangle, Duevel και άλλες: εταιρίες ηχείων δαπέδου ή βάσεως με μοντέλα για κάθε τσέπη και επιδόσεις. Η εμπειρία και διάθεση του “οικοδεσπότη” Diapason HiFi μας προτείνει ηχοσυνθέσεις για καθημερινή μουσική μυσταγωγία.

portfolio_single3

Clearaudio Da Vinci edition 2. Κεφαλή κινητού πηνίου, rigid boron cantilever και 90db δυναμική περιοχή. Θα αποστάξει τη μουσική ταξιδεύοντας στα αυλάκια των βινυλίων σας. Mε μια άνεση που έκανε την Clearaudio να ξεφύγει σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

portfolio_single3

Για όσους δεν θέλουν να ενοχλούν και να ενοχλούνται ακόμη και στην... διαπασών, στον εκθεσιακό βρίσκονται ακουστικά των Pro-Ject, Audio Technica, Stax, Final Audio, Audeze. Τί άλλο να ζητήσει κανείς από high end headphones; Και μια κατάλληλη ενίσχυση - σημειώσατε εδώ μεγάλη λίστα από επιλογές!

portfolio_single3

Στρατός από τα προσιτά over-achievers της Pro-Ject Audio. Ενισχυτές, προενισχυτές, ψηφιακοί μετατροπείς, streamers, Bluetooth boxes - τα πάντα όλα.

portfolio_single3

Pro-Ject πικάπ από το οικονομικότερο ώς το ανώτερο. Φέτος είναι η χρονιά των πολύ προσιτών αριστουργημάτων για audiophile εραστές του βινυλίου και τα δίνουν όλα: Pro-Ject EVO Carbon Debut και Τ1 - πρώτα των πρώτων για το 2021 ! Μεγάλος ήχος, διαφάνεια, απίθανη ροή. Τιμές, σοκαριστικά χαμηλές. Με βραχίονα carbon (!) όπως και κεφαλή mm της Ortofon.

portfolio_single1

Wilson Audio, μια εταιρία-θρύλος στον χώρο των state of the art ηχείων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Showroom της Diapason HiFi, το ολοκαίνουργιο και απίθανο Sabrina X - το μικρότερο ηχείο δαπέδου με τον τεράστιο ήχο. Ζήστε την εμπειρία το συντομότερο.

portfolio_single2

Pathos Acoustics και ένας υποδειγματικός σε ρεαλισμό ‘flagship’ προενισχυτής, ο εντυπωσιακός σε όλα του Synapse. Λαμπάτη υπερκατασκευή.

portfolio_single3

Wilson Audio & VTL - USA made κλασσικές και αξεπέραστες αξίες high-end audio. Ένα εκθεσιακό παράδειγμα, κομμένο και ραμμένο στα πλαίσια των παγκόσμιας φήμης εκθέσεων Ήχου ανα τον κόσμο. Οι καλωδιώσεις και εδώ της Nordost σε ότι ανώτερο έχει να επιδείξει.

portfolio_single3

Στο σύστημα αναφοράς μας βρίσκονται σταθερά προενισχυτές της VTL (Vacuum Tube Logic) και δεν είναι -φυσικά- τυχαίο. Φέτος συμπράττουν εναλλακτικά με τα phono-pre της Clearaudio. Ιδίως όσοι μπορούν να φτάσουν στα επίπεδα κόστους του Balance V2 προενισχυτή κεφαλών mm/mc θα αποκτήσουν πρωτοκλασάτη έκταση, δυναμικές μα και τίμπρο.

portfolio_single3

Θηριώδεις καταστάσεις πλάι πλάι με την VTL. Πολλά ή λιγότερα watts θα καλύψουν τις δικές σας προτιμήσεις όπως και των ηχείων της επιλογής σας; Περισσότερες από πολλές οι απαντήσεις φέτος. Τα ηχοχρώματα και η αισθητική των μοντέλων KR-Audio σας ανοίγουν δρόμους λαμπάτης απόλαυσης σε καθαρή τάξη Α. Στο 2021 showroom της Diapason οι φιλόμουσοι θα απολαύσουν και το μοντέλο VT 850 MK (monoblock) με τα 22 watts του ως Parallel Single Ended Triode τάξης A ενισχυτές αναφοράς.

portfolio_single3

VTL (Vacuum Tube Logic) τελικοί ενισχυτές στην οδήγηση των Wilson Audio & Audio Physic κατ’ απαίτηση. Με τα δαπέδου της πρώτης συνθέτουν ατόφια first-class Αμερικάνικη (λαμπάτη) σχολή ήχου. Και οι δύο κατασκευαστές φροντίζουν και συμπράττουν στις εκθέσεις τους ανά τον κόσμο, πολλές φορές με την συνέργεια της dCS στα ψηφιακά. Στην διάθεσή σας προς ακρόαση.

portfolio_single3

Acapella Audio Arts (στο κέντρο) ηχεία από την Γερμανία, με έμφαση στις κόρνες. High-End Αριστουργήματα.

portfolio_single3

portfolio_single3

Ένα προσωπικά αγαπημένο μας μικρό ηχείο δαπέδου, το Planets της Duevel. Έχει τον δικό του μουσικό, σπάνιο τόπο έκφρασης. Μαζί με τα Primare, τα Pro-Ject ή τα Dual εδώ ως αναλογική επιλογή, ξετυλίγεται και μας επαληθεύει για ακόμη μια φορά έναν ορίζοντα σπάνιο. Νότες και αρμονικές διαρκούν ιδανικά και ορθώνονται σε σκηνικό πλάτος-ύψος-βάθος. Τρισδιάστατα, ακόμη και με το μικρότερο δείγμα Duevel.

portfolio_single3

Ο έβδομος ουρανός μουσικής απόλαυσης της Diapason HiFi. Μεταξύ δεκάδων θρυλικών εταιριών, ονόματα που γνωρίζετε ή θα γνωρίσετε με την πρώτη σας επίσκεψη στον χώρο: Pathos Acoustics, Acapella Audio Arts, Nordost, Symphonic Line, Clearaudio, Audio Physic. Ατελειώτοι συνδυασμοί που στο τέλος θα ξεκλειδώσουν την δική σας πόρτα του ηχητικού παράδεισου.

portfolio_single3

Pathos Acoustics, Italian beauty και ολοκληρωμένοι ενισχυτές προενίσχυσης λυχνίας. Δώστε πρέπουσα προσοχή στους Classic Remix, Logos Mk2 και φυσικά στο διαμαντάκι Pathos Classic One τωρινής έκδοσης Mk3.

portfolio_single3

Στον επάνω εκθεσιακό όροφο, ακόμη μια σύνθεση-έκπληξη. Μεγαλύτερα Duevel πολυκατευθυντικά ηχεία, τα Bella Luna ‘diamante’, σε οδήγηση λαμπάτων προτάσεων τάξης Α (paralleled single ended ή single ended 845) της Unison Research.

portfolio_single3

Final Audio ακουστικά για in-ear high-end απολαύσεις. Τεράστια γκάμα.

portfolio_single3

Σε όλα τα στάδια αναζήτησης η Nordost, χρόνια τώρα, έχει σωστή απάντηση. Καλώδια ηχείων και interconnects που ανεβάζουν επίπεδα διαφάνειας, ταχύτητας μεταβατικών, λεπτομέρεια, ανάλυση σε όλο το φάσμα. Η IsoTek ακριβώς στο ίδιο stand με τα καλώδια ρεύματος και φυσικά κορυφαία AC φίλτρα.

Ilioupoleos 101,
Dafni 172 37